Ciclul I si II
    Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti promoveaza conceptia excelentei serviciilor de instruire si a celor de cercetare-dezvoltare si este consecventa misiunii sale de a pregati, la cel mai inalt nivel, specialisti care sa contribuie la progresul stiintific si tehnologic, la dezvoltarea profesionalismului si eficientei si la cresterea utilitatii acestei pregatiri in economia reala, in vederea cresterii standardului de viata.


    Astfel Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti isi propune sa indeplineasca toate obiectivele pregatirii unor absolventi capabili care sa reuseasca in competitia de pe piata muncii.
 
 
 
Optiune meniu
Optiune meniu
Optiune meniu
 
 
 
 
 
Optiune meniu
Optiune meniu
Optiune meniu
 
 
 
Ciclul I si II
Ciclul III - Doctorat
Cursuri Postuniversitare
 
REGULAMENTUL ACTIVITATILOR PROFESIONALE
 
PROCESUL DE INVATAMANT
Activitatea didactica
    Primul pas in realizarea acestui obiectiv il constituie revizuirea si imbunatatirea permanenta a continutului programelor de studii din cadrul UTCB, pornindu-se de la definirea si delimitarea clara a competentelor generale si de specialitate pe domeniul studiilor universitare de licenta, in corelatie cu competentele corespunzatoare ale studiilor universitare de masterat.

    Incepand cu anul 2007 Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti organizeaza studii universitare in regim de credite transferabile. Aceasta activitate se desfasoare in conformitate cu Regulementul de organizare al programelor de studii in sistemul de credite transferabile.


Copyright 2010 UTCB

Prezentarea universitatii
 
 
Bd. Lacul Tei nr. 122 - 124
cod 020396, sector 2
Bucuresti
Tel.: +40 21 242.12.08
Fax: +40 21 242.07.81
Email: secretariat@utcb.ro
Home
Prezentarea universitatii
Ghidul Studentului
Absolventi UTCB
 
    In conformitate cu organizarea pe cicluri a invatamantului superior -Legea 288 /2004-, studiile de masterat (Ciclul II) au debutat in anul universitar 2009-2010, dupa absolvirea primei promotii a ciclului I de ing. zi cu durata studiilor de 4 ani. Pentru domeniile ingineresti, (19 specializari)  organizarea studiilor masterale se face pe sistemul ECTS, durata studiilor este de 3 semestre insumand 90 credite transferabile si 30 credite pentru elaborarea si sustinerea lucrarii de dizertatie.  Specializarea interdisciplinara stiinte ale educatiei are durata de 4 semestre si insumeaza tot 120 ECTS.  

Programe de masterat | Metodologie finalizare studii Ciclul I | Metodologie finalizare studii Ciclul II

Reviste Stiintifice   Intranet   Posta electronica   Informare publica   Link-uri utile   Harta site