Infrastructura
 
 
 
Despre Universitate
Copyright 2010 UTCB

Prezentarea universitatii
 
 
Bd. Lacul Tei nr. 122 - 124
cod 020396, sector 2
Bucuresti
Tel.: +40 21 242.12.08
Fax: +40 21 242.07.81
Email: secretariat@utcb.ro
Home
Prezentarea universitatii
Ghidul Studentului
Absolventi UTCB
 
Reviste Stiintifice   Intranet   Posta electronica   Informare publica   Link-uri utile   Harta site
 
 
 
Optiune meniu
Optiune meniu
Optiune meniu
 
 
 
Optiune meniu
Optiune meniu
Optiune meniu
 
 
 
Campus
Camine
Biblioteca
 
 
 
Retele de calcul
Sala de sport
Editura Conspress
 
Servicii
Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti cuprinde un numar de sapte facultati, dintre care sase cu predare in limba romana si una cu predare in limbi straine.

Dintre acestea in Campusul Tei se regasesc cinci facultati: Facultatea de Constructii Civile Industriale si Agricole, Facultatea de Hidrotehnica, Facultatea de Cai Ferate Drumuri si Poduri, Facultatea de Geodezie si Facultatea de Inginerie in Limbi Straine.

Fiecare facultate ofera prin spatiile pe care le pune la dispozitia studentilor (sali de curs si de seminar, laboratoare de cercetare, retele de calcul, biblioteci etc.) un loc adecvat realizarii procesului de invatamant.

Retelele de calcul din UTCB permit tuturor studentilor utilizarea celor mai noi metode de calcul si software tehnic existent pe piata in momentul actual.
Tot in Campusul Tei se gasesc atat caminele si cantina UTCB cat si cabinetul medical, unde studentii beneficiaza de ingrijire medicala gratuita.

Sala de sport permite studentilor universitatii desfasurarea activitatilor de educatie fizica si sport din cadrul planurilor de invatamant ale facultatilor, iar in timpul ramas disponibil in afara activitatilor de baza in sala de sport pot fi organizate activitati si jocuri sportive, antrenamente, fitness si aerobic.

UTCB dispune de o editura proprie, Editura Conspress acreditata de CONSILIUL NATIONAL AL CERCETARII STIINTIFICE DIN INVATAMANTUL SUPERIOR. In cadrul editurii se tiparesc cursuri universitare, tratate, lucrari ale simpozioanelor si conferintelor sustinute in universitate, culegeri de probleme, lucrari de laborator si indrumatoare de proiectare precum si Buletinele Stiintifice ale Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti.