Relatii Internationale
    In baza Contractului Institutional incheiat cu Comisia Europeana, Universitatea Tehnica de Constructii a primit cu regularitate fonduri pentru participarea la diferite actiuni ale programului SOCRATES-Erasmus, fonduri a caror utilizare a fost conditionata de incheierea unor conventii bilaterale cu universitati partenere din tari ale Uniunii Europene.


    In prezent sunt incheiate conventii bilaterale cu universitati de prestigiu din Franta, Germania, Italia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Grecia, Belgia, Danemarca, Olanda, Austria, Suedia, Finlanda.


    Principalul obiectiv al conventiilor bilaterale l-a reprezentat asigurarea cadrului de desfasurare a mobilitatilor studentesti, la toate nivelurile: prelicenta (cu exceptia anilor I si II), studii de masterat si doctorat.
 
 
 
 
Structura DRI / Contact
Relatii internationale / Afilieri / Acorduri Bilaterale
Personalitati internationale in UTCB
Studenti straini
 
 
    In 2001, UTCB a incheiat un acord de „Dubla diploma” cu Ecole Nationale des Ponts et Chaussées Paris, cea mai veche institutie europeana de invatamant in domeniul constructiilor (fondata in 1747).


    Printre rezultatele obtinute de U.T.C.B. in domeniul cooperarii internaþionale trebuie mentionata Reteaua Tematica: European Civil Engineering Education and Training - EUCEET, initiata de UTCB, retea ce cuprinde 131 de institutii partenere din 29 tari europene.
© Copyright 2010 UTCB

Prezentarea universitatii
 
 
Bd. Lacul Tei nr. 122 - 124
cod 020396, sector 2
Bucuresti
Tel.: +40 21 242.12.08
Fax: +40 21 242.07.81
Email: secretariat@utcb.ro
Home
Prezentarea universitatii
Absolventi UTCB
Ghidul Studentului
 
Reviste Stiintifice   Intranet   Posta electronica   Informare publica   Link-uri utile   Harta site
 
 
 
 
ERASMUS
IAESTE
CEPUS
Acord dubla diploma UTCB - ENPC